top of page
ILd89cjQ.jpeg

Gratis øl & billige drinks

Så meget du vil i vores interne barområde

11 Daiquiries.JPG

Arbejd med vennerne

Vælg de samme vagter som dine venner

11 P1111823.jpg

MAD PÅ HVER vagt

Hjemmelavet mad på alle dine vagter

11_IK_1554_edited.jpg

ERFARING IKKE NØDVENDIGT

Vores barer serverer kun 1 drink og du får oplæring

Roskilde 2023-2.jpg

ADGANG OG VAGTER

Du får adgang til hele Roskilde Festival med 24 eller 32 timers arbejde fordelt på 3 eller 4 vagter. Arbejd sammen med dine venner og vælg den vagtpakke som passer jer.

​Alt hvad du behøver at vide:

🥂 Velkomst bobler: At komme rigtigt fra start er alt, og i år serveres der bobler imens du får introduktion til din bar.

🍻 Gratis øl (som sædvanligt): Under musikdagene nyder alle Gringo frivillige godt af gratis fadøl fra Gringo Volunteer bar (og billige drinks).

🥙 Mad på alle vagter: Vi sørger for at du er godt mæt efter du har været på vagt, så du kan vende tilbage til lejren med fornyet styrke!

📅 Vagter under opvarmnings- og musikdageneI år kan du vælge vagter i alle dage, for de fleste barer er åbne allerede fra søndag.

👫🏻 Arbejd med dine venner: Vælg dine egne vagter, og arbejd sammen med venner og lejrkammerater! 

🍸 Erfaring: Om du har været bartender før er ikke vigtigt, vores barer fungerer som store teams, og det der betyder noget, er dit gode humør.

❌ 18 år+: Du skal være 18 år eller ældre for at være frivillig i Gringobar.

Handicap: Vi gør vores for at være fleksibel i forhold til særlige behov og færdigheder. Skriv til info@gringobar.dk for eventuelle spørgsmål.

Ingen erfaring?

ATMOSFÆREN

HVILKET TEAM?

Du behøver ikke forudgående erfaring som bartender, det vil vi lære dig, men vi forventer en åben attitude og et glad festivalsmil. 

Blandt festivalens gæster er vi kendt for en ekstraordinær atmosfære. Hvert år tager det et team af håndværkere 14 dage at bygge vores barer fra bunden.

9 barer, der serverer alt fra  mojitos og daiquiris til chili tequila shots. Du arbejder 24 eller 32 afhængigt af hvilken bar du vælger.

HVad er arbejdet?

De fleste af vores hold arbejder i barerne hvor du vil være beskæftiges med 3 områder:

(1) Servere festival gæsterne og skabe en fed atmosfære omkring baren, (2) slæbe og forberede den friske frugt og spiritus som vi benytter i vores drinks og (3) forberedelse af drinks i bagområdet.

36615706_1807369215979407_6142538746429440000_o_edited.jpg

STØRRELSEN BETYDER NOGET

Med mere end 500 frivillige har vi musklerne til at gøre din oplevelse fantastisk! Gringo Check-in er klar 24/7 til at besvare dine spørgsmål, vi har vores eget sandwichkøkken og Gringos Frivillig bar tilbyder gratis øl og billige drinks!

TALK OF THE TOWN
(FestivalEN
 altså)

Har du hørt om en chili-tequila serveret i rød peber med en cowboyhat der står "Mucho Macho" på? Som først du synes er ret dum, men så ender du med at have den på hele festivalen? Det er os (og snart dig).

VI SER FREM TIL
ET SKUD ORANGE FEELING
SAMMEN MED DIG!

Følg os på FB eller IG

  • Instagram
  • Facebook - Hvid Circle
bottom of page