top of page

Privatlivspolitik:

Håndtering af dine personoplysninger: Vi har gjort vores for at gøre vores forklaringer letforståelige, men hvis du ønsker at modtage yderligere informationer du altid velkommen til at kontakte os. Det er vigtigt at du ved, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, og hvordan vi bruger dem.

Personoplysninger skal behandles efter Databeskyttelsesforordningen (forordning nr. 2016/679 af 27. April 2016) og Databeskyttelsesloven (lov nr. 502 af 23. Maj 2018), og det bliver dine selvfølgelig også hos os.

 

Denne privatlivspolitik vedrører vores behandling af personoplysninger når vi er dataansvarlige. Det gælder f.eks. i forbindelse med frivillighenvendelser, ansættelse af nye medarbejdere og i markedsføringsøjemed. Hvis vi foretager større ændringer i vores privatlivspolitik vil vi informere dig.

PRIVATLIVSPOLITIK: Hvordan politikken gælder for dig, vil afhænge af den måde du interagerer med os på:

 1. Når du tilmelder dig vores opdateringsbreve eller registrerer dig som frivillig benytter vi de oplysninger, du giver til os, til at opfylde vores forpligtelser over for dig, og i den udstrækning du giver so samtykke til, at holde dig opdateret om andre muligheder for at være frivillig på Roskilde Festival eller andre events.

 2. Når du kigger på vores hjemmesider, benytter vi cookies til at tilpasse din oplevelse og forhåbentlig give dig en god oplevelse.

 3. Dine valg og rettigheder i enhver situation forklares mere detaljeret nedenfor.

 

Hvilke oplysninger vi har og hvor vi har dem fra:

 • Når du opretter en HEAP konto eller skriver dig op via en Facebook form indsamler vi dine navn, kontakt- og bopælsoplysinger.

 • Hvis du arbejder som frivillig benytter vi de oplysninger du opgiver i den forbindelse til at kunne udøve vores samarbejde.

 • Når du benytter vores hjemmesider indsamler vi oplysninger om f.eks. den browser og den enhed du benytter, din IP-adresse, din lokation, hvilken hjemmeside du kom fra, og hvad du benyttede eller ikke benyttede vores hjemmeside til, eller den hjemmeside du besøgte, efter du forlod os.

 • Når du benytter en funktion på vores hjemmeside til sociale medier og lægger informationer på sociale medie-platforme, vil det sociale medie dele disse oplysninger om dig med os.

Hvordan vi benytter dine oplysninger og hvorfor:

1. Til opfyldelse af vores aftale med dig

 

Vi benytter dine oplysninger, når du indgår en aftale med os (for eksempel ved at tilmelde dig som frivillig), så vi kan:

 • Kontakte dig.

 • Modtage depositum.

 • Levere ydelser i forbindelse med din frivillighed (mad, drikke etc.).

 • Koordinere dine vagter.

2. Til vores legitime forretningsinteresser

 • At foretage markedsundersøgelser og –analyser, som hjælper til at forbedre og tilpasse vores produkter og ydelser.

 • Til markedsføringsformål så frem dit samtykke er optaget for sådan markedsføring. 

 • At sende service e-mails inklusive vagtbekræftelser og påmindelser.

 • Til at kunne levere tilpasset markedsføring og reklamemeddelelser på vores hjemmeside og sociale medier.

 • Til at sende dig informationer og tilbud vedrørende frivillighed enten via e-mail, SMS eller på sociale medieplatforme. Du kan til enhver tid ændre dine markedsføringspræferencer.

Hvem deler vi dine oplysninger med og hvorfor:

 • Vores tredjeparts serviceleverandører (også betegnet databehandlere) så som cloud computing leverandører, som leverer it- infrastrukturen, hvorpå vores produkter og systemer er opbygget.

 • Roskilde Festival hvis nødvendigt for bekræftelse af din frivillighed eller i forbindelse med personsager.

 • Offentlige myndigheder eller lignende organer, hvor dette tillades eller kræves i henhold til lovgivningen.

For at stoppe med at modtage vores markedsføringsmateriale kan du følge instruktioner for at afmelde, som er beskrevet i de e-mails, vi sender dig, eller du kan kontakte os på info@gringobar.dk så vi kan gøre det for dig.

 

Dine rettigheder:

Du har rettighederne over, hvordan dine personlige oplysninger benyttes, dette gælder bl.a.:

 • Retten til indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger.

 • Retten til at anmode om, at dine oplysninger slettes eller at yderlige brug forhindres.

 • Retten til indsigt i de oplysninger, vi har gemt om dig.

 • Retten til at rette, ændre eller opdatere de oplysninger, du har givet os.

For at udøve ovenstående rettigheder, venligst kontakt info@gringobar.dk

Vi gemmer kun dine oplysninger i den periode, som det kræves for at kunne levere de ydelser, du ønsker, og til de formål, som er beskrevet i denne Privatlivspolitik, og til andre juridiske formål, hvortil vi er forpligtede til at gemme oplysningerne, eller i tilfælde af at du har givet os samtykke til at opbevare dine oplysninger til et bestemt formål. Vi sletter dine oplysninger på en sikker måde, når de ikke længere er nødvendige til disse formål i henhold til vores selskabspolitik.​

 

Hvis du vil have flere informationer eller ønsker at modtage en kopi af relevant dokumentation, bedes du kontakte os på info@grinobar.dk.

bottom of page